Safe by Sanja Obradović

Менструални гаќички

Иновативно и сигурно во тек на меструалниот циклус

менструални гаќички Makedonija

Safe by Sanja Obradović

Менструални гаќички

Долготрајни и квалитетни

Креирани од најдобрите материјали и лесни за перење

Исклучителна моќ на впивање

Специјално направено непропустливо платно

Брза испорака во Македонија

Испорака до адреса во рок од 48 часа

Безбедно купување

Купувајте безбедно и лесно онлајн

SAFE менструални гаќички

By Sanja Obradović

Чувствувајте се слободно и сигурно со нашиот извонреден менструален веш! SAFE ви нуди удобен и преубаво дизајниран интимен веш кој ги прави менструалните денови полесни. Нашите менструални гаќички се внимателно направени од најквалитетниот памук и се целосно непропустливи, заштитувајќи ја вашата облека и постелнина од несакани дамки. Покрај тоа, тие се одлични и за проблеми со инконтиненција

менструални гаќички safe

SAFE By Sanja Obradović

Menstrualni gaḱi

Настапи ера на која жените ширум Македонија чекаа предолго. Сега можете потполно да уживате и во тешките менструации и да бидете сигурни во својата удобност и заштита ❤

Креирани за жени

Креирани за жени

SAFE менструалните гаќички ги креираше Сања Обрадовиќ во 2019џ

Еколошки производ

Еколошки производ

Менструалните гаќички заменуваат употреба на тампони и хигиенски влошки со што смалуваат отпад

Play Video
Сертифицаран производ

Сертифицаран производ

Сертифицаран производ од страна ма CiS институтот во Белград, Србија

Сигурно за кожата

Сигурно за кожата

Ткаенината е од 95% памук, овозможува дишење на кожата, а посебниот материјал не дозволува протекување

Задоволни кориснички

Menstrualni gaḱi Safe

Пријава на newsletter